”Yes, sir, you gandered”

Menin ulos luonnoskirjan ja lyijykynän kanssa aikomuksenani piirtää mallista kaikkea sellaista, mitä oikeat taiteilijat piirtävät mallista kauniina kevätpäivänä. Huomasin, etten enää muista ollenkaan, miten lyijykynää käytetään. Muste, terät, siveltimet ja sivellinkynät ovat paremmin hallussa kuin kouluvuoden alussa, mutta tavallisen lyijykynän  käyttö on jäänyt.

Ja sit ihan törkeesti luonnoskirjasuttuja.

Koska Tom Baker.

 

Kuplii

Koulujen ennakkotehtävät on lähetetty ja lehdet painettu. Huomenna ja ylihuomenna pidetään hauskaa kun luokkamme tulee Tampere kupliiseen myymään tuotoksiaan. Etsikää Oriveden opiston sarjakuvalinjan pöytä, siellä me olemme!

Oma lehteni valmistui viime hetkellä. Tätä tulevien vuosikymmenien  klassikkoa voi ostaa kolmella eurolla. Värikannet, mustavalkoiset sisäsivut kopiokonelaadulla. A5 kokoa. 32 sivua. Sisältää ennen julkaisemattomia sarjakuvia.

Eurolla saa tämän pikkuläpyskän. Olisiko A7.

Pinssit maksavat euron. Kaikki paskaksi on varattu jo Ellille, oma lärvi itselle. Kaikki pinssit ovat  täysin uniikkeja kappaleita.

Älkää unohtako myöskään tulevia hittejä Silppuriorjaa, Porno-orjaa, Väriorjaa ja muita sarjislinjan tuotoksia. Myös viimevuotisten sarjislaisten lehtiä on myynnissä. Tarjontaa tarkemmin Orjablogin inventaariomerkinnöissä.