”Kuulkaas tytöt”

Luokkalaiseni valittelivat, että blogiani on liian hankala lukea kun isoimmat kuvat pitää erikseen klikata pikkukuvista isommiksi. Suurentelin tuolta osan kuvista, joista osa menee nyt ilkeästi ulkoasun päälle. Tästä lähin laitan aukeamat allekkain enkä vierekkäin niin sekin ongelma ratkeaa. Toivottavasti lukukokemuksemme on tämän pikkumuutoksen ansiosta miellyttävämpi.

Tässä kokeilin ”nettiystävällisempää” vaakatasossa olevaa sarjista, mutta sehän ei sopinutkaan tämän blogin ulkoasuun. Onneksi, koska en tykännyt piirtää näin päin aseteltuihin ruutuihin.

Tuo poika näyttää ihan ystäväiseltämme Mansikalta, mutta on todellisuudessa eräs törkimys asuinrakennuksemme yläkerrasta.

Se on muuten Onsku eikä Elli. Tällä tyylillä piirrettyinä näyttävät liian samanlaisilta.

Kovin moni ei varmaan ole satuttanut silmäänsä rasterikalvoon. Sattuu muute vieläki.

2 vastausta artikkeliin ””Kuulkaas tytöt”

  1. Tiäkkö, mua vähän mietitytti keskiviikkona neljään maissa iltapäivällä kun tulin tunnilta ja toi linjalainen yhdessä musalaiskavereidensa kanssa oli vetänyt jo ties kuinka monta kaljaa meidän seukassa… Niin, siis mietitytti, että eihän kukaan voi olla niin tyhmä että polttais tupakkaa keittiössä? Eihän? Se oli kaikki vaan mun mielikuvitusta?

  2. Toivottavasti vaan kuvittelit. Ja vituttaa kun yömetelöimisestä jaksetaan valittaa, mutta tupakoimiselle kukaan ei tee yhtään mitään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *