Hullu ämmä

Oli oikea käsi vähän piperönä koko päivän tussaamisesta ja yritin piirtää vasurilla. Eihän noista edes tunnista, kuka on kukin. Boffauksessa siis käytetään tollaisia jänniä vaahtomuovijesariviritelmiä miekkoina ja hakataan toisia. Kyllä siinä säännötkin oli, mutta ne on tehty rikottaviksi.

 I’d been inking the whole day so my right hand was exhausted. Used the left in stead. You can’t even tell who’s who. Boffering is the sport where you hit opponents with some silly foam weapons. There were rules but we decided to break them.

We went boffering cause they teach it here at our school once a week. Little upper secondary schoolers taught us. / And if you hit someone’s leg if falls off.

 

That’s not how it goes!

5 vastausta artikkeliin ”Hullu ämmä

  1. Oonko mä toi pikkulukiolainen joka kertoo osumasääntöjä? Jos oon, ni mä oon kyl nyt tosi kuuluisa :D

    Oliko teillä kivaa boffatessa?

  2. Sinähän se, vaikket tosin itsesi näköisenä. Boffailu oli ihan jännää, mutta kivempää olisi ollut ilman sääntöjä kaikki kaikkia vastaan!

  3. Joo, en mäkään sitä nyt ihan noin ollut aluks ajatellut mutta päätin sitten tehä niin kuin Tuomas sano (muuten olis tullu ruma tappelu). Ilman sääntöjäkin olis kyl kiva, mä en ole koskaan koittanut. Musta tuntuu että se menee lopulta siihen että kaikilta alkaa irtoilemaan ruumiinosia… *evil smile*

  4. ei vitsi sä jaksat päivittää! sul on ihan kauheesti juttuja täällä : D ~~<3

  5. Nokun opiskelen sarjakuvan tekemistä niin kuvapäivis on aika hyödyllinen. Pysyy piirustusinto yllä. Ja opistolla tapahtuu niin paljon, ettei hyviä juttuja kannata jättää unohtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *