Satumatkatoimisto Traconin taidekujalla

Tässä minun panostani Satumatkatoimiston pöytään. Ryhmän blogista löydätte muiden taidekujalle tekemää tavaraa. Maailmanlopun antologia on Satumatkatoimiston yhteinen novellikokoelma. Hinta 4 euroa.

Sherlock Holmes -kalenteri on myös Satumatkatoimiston yhteistyönä tuotettu. Sisältää oivaa Holmes-tietoutta kuvien lisäksi! Hinta 4 euroa.

Ohessa mallia Piriorjasta. Lehti on Oriveden sarjislinjan 2010-11 yhteinen antologia, jossa kerrotaan Yhesti yhes paikas -sarjan tyyliin tarinoita. Esipuheen kirjoittanut Ville Pirinen itse! Hinta 5 euroa, kannet ja osa sisäsivuista värillisiä. Todella hieno. Paikalla myös kasa vanhoja Orja-lehtiä eurolla kappale.

Mieskalenteri on minun ja Ellin tekemä. Hinta 2 euroa.

Lisäksi kasa pikkuisia tarroja.

Taidekujalla meidän ryhmämme tunnistaa Satumatkatoimiston logosta. Mainitkaa toki, jos päädyitte pöytäämme tämän blogin kautta.

Muokkaus: Ylijäämät tulevat blogiin postimyyntiin myöhemmin.

2 vastausta artikkeliin ”Satumatkatoimisto Traconin taidekujalla

  1. HEI! HEI! HEI äääk varaa Emmi mulle mieskalenteri! Ja Holmes-kalenteri! Vaikka mitä hittoa mä kahdella kalenterilla? No jaa ei kai se haittaa. Onneksi en ostanut Helsingistä kalenteria..

  2. Pidä toinen laukussa ja toinen seinällä. Tai toinen keittiössä ja toinen vessassa! Laitan viel postauksen tuotteista, joita voi tilata postissa.

    Ps. Varaa mulle sitä sun lehtee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *