”Ehkä hänellä on syys”

I’m going to update this blog once a week at least for the rest of the year. / If she doesn’t she won’t be allowed to read any comic blogs and then she’ll be pissed off.

Idea pöllitty Tuukalta, Anjalta, Ninniltä ja Hernyltä. Vähän myöhässä aloitan.

In the morning I bike 2,7 kilometres to the school. / At noon I’m biking 2,7 kilometres back home for lunch. / Then I’ll bike yet another 2,7 kilometres to school. / And finally I’m biking back home in the afternoon. / I’ve biked ten kilometres today. Sounds so sporty.

9 vastausta artikkeliin ””Ehkä hänellä on syys”

 1. Varo vaa ettet jää koukkuun toho pyöräilyyn ;) Terveisin pyöräilyhullu, jonka pitäis vihdoin tehdä Norjan matkapäivis valmiiksi ;P tai edes jatkaa sitä…

 2. On se idea pöllitty multa ja Henryltäkin :) Pääasia on, että se toimii. Pelotteen täytyy olla riittävä. (Mun rangaistus ois, että en saisi lukea kirjoja viikkoon). Toiminut niin hyvin, että täytyy varmaan tehdä sama lupaus ensi vuodeksi.

 3. Jos meillä on Kanavakadulla eli tuolla kaukana skuugessa tunnit niin matkaa tulee 10 kilsaa eestaas. Yllättävän nopeasti siihen tottuu, mutta sitten kun pitäis mennä puolen kilsan päähän Navetalle niin ei millään jaksais :)

 4. Anni, lueskelin sun blogia sillon ku päivittelit ja oli kyl aika huimia kilometrimääriä. Taidan itse pysytellä pakollisessa hyötyliikunnassa. Vastatuuli asettaa omat haasteensa.

 5. Niinhän se on. Mul menee kevyesti kakspuol kouluun ja takas, mut saman matkan pyöräilen keskustaan vaan pakon edessä.

 6. Kunnia niille, joille kunnia kuuluu! Itse alotin vasta nyt kun keksin sopivan pelotteen. Toivottavasti nyt piirrän blogisarjakuvaa yhtä paljon kuin luenkin.

 7. Vois kyl ite tehä saman lupauksen… siis että vähintään kerran viikossa postaa, nyt kun vuosien artblokin jälkeen päätin ruveta piirtämään vaikka naama irvessä!!

  Sul on kyl tosi mahtava tyyli ja hauskoja päivityksiä! Pistän sut stalkkaukseen blogloviniin <3

  Ja heitän törkeesti oman osotteeni tähän, höhöhöhöö juoksen karkuun!

  http://taurwen.sarjakuvablogit.com/

 8. Kiitos vaan.

  Ei kannata kauaa piirtää naama irvessä, siitä tulee vaan paha mieli. Tosin pakosti piirtäminen muuttuu huomaamatta mielellään piirtämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *